Αρνήθηκε την αύξηση του Ολυμπιακού ο Ράουβερντινκ

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του πρότεινε αύξηση αποδοχών στο ήδη υψηλό συμβόλαιό του ο Γερούν Ράουβερντινκ επέστρεψε στην πατρίδα του.
0
Παντελής Λώλης
22/05/2019 • 20:38
Ο Γερούν Ράουβερντινκ
  • shares
Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του πρότεινε αύξηση αποδοχών στο ήδη υψηλό συμβόλαιό του ο Γερούν Ράουβερντινκ επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο MVP της Volleyleague ανακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε με κάθε επισημότητα από την Ντιναμό Ντράισμα. Στις πρώτες του δηλώσεις το πρώην πολυεργαλείο του Ολυμπιακού στάθηκε στην οικογενειακή ανάγκη που είχε για να επιστρέψει σπίτι του.«Είχα πάρει αυτή την απόφαση από πέρσι, αλλά τελικά έμεινα για έναν ακόμα χρόνο. Σωματικά είμαι καλά. Ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Θα ήθελα να προχωρήσω και το κομμάτι των σπουδών μου που αφορούν στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης της Ντιναμό Ντράισμα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.