«Κραυγές» ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια της Ρόδου

0
Παντελής Λώλης
16/04/2018 • 14:59
ΠΑΟΚ...
  • shares
Σε επίσημη διαμαρτυρία για τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων του φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στη Ρόδο προέβη με συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ο ΠΑΟΚ. 

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος τα τελευταία τρία χρόνια, κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή και μια φορά τον τίτλο του Κυπελλούχου. Αυτό φόβισε πολλούς. Ο οικονομικά υγιής και αγωνιστικά δυνατός ΠΑΟΚ, φοβίζει και φοβίζει πολύ. Προκειμένου, λοιπόν, να τον αποδυναμώσουν, κάνουν το παν να του στερήσουν το μεγαλύτερο όπλο του, τον περήφανο Λαό του. Στην προσπάθεια αυτή απαξιώνουν το ίδιο το άθλημα, καθώς και θεσμούς» σχολίασε αρχικά ο  Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος με τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παϊσιάδη να προσθέτει:

«Όταν μάθαμε ότι οι προσκλήσεις θα διατεθούν στη Ρόδο, την ίδια ημέρα, αντιδράσαμε άμεσα, τόσο το ΤΑΠ όσο και ο Ερασιτέχνης και στείλαμε έγγραφο αίτημα για προμήθεια 500 εισιτηρίων – προσκλήσεων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας. Αν υπήρχε η βούληση, τι το απλούστερο να στέλνανε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη τον αριθμό των προσκλήσεων που αναλογεί στον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα αφαιρούσαν τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Οργανωτική Επιτροπή, στις ζώνες ασφαλείας της Αστυνομίας και τα εισιτήρια της αντιπάλου ομάδος. Προκαταβολικά, όμως, λέω ότι του χρόνου, που υπάρχει μια άτυπη συμφωνία κυρίων για διεξαγωγή του Final 4 στη Β. Ελλάδα, αυτό θα πρέπει να γίνει με το σημερινό καθεστώς διάθεσης προσκλήσεων και όχι ξαφνικά του χρόνου να δούμε διάθεση εισιτηρίων και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα. Το λέω σήμερα Δευτέρα 16/04/18 και σημειώστε το». Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε: «Έχουμε παρευρεθεί σε Final 4 με φιλάθλους και των τεσσάρων ομάδων. Πιστεύουμε πως και αυτό  το Final 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε το Κύπελλο!»


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/03/2019 • 10:40

Οι αντοχές των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

H Νταντί Γιουνάϊτεντ θέλει την νίκη αφενός για να εδραιώσει τη θέση της κι αφετέρου να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρος Κάουντι. Φαβορί για την νίκη είναι απόψε Κρουσάντερς, Πίτερχεντ απέναντι σε αντιπάλους που θα παίξουν με λιγότερο άγχος.