Νέα εποχή για τον ΑΟΠ Κηφισιάς με «Διαμαντένιο χορηγό» το Ecali Club

Η επίσημη παρουσίαση του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club, που από εφέτος αποτελεί τον «Διαμαντένιο Χορηγό» της ομάδας.
16/09/2019 • 20:10
Νέα εποχή για τον ΑΟΠ Κηφισιάς με «Διαμαντένιο χορηγό» το Ecali Club
  • shares
Η επίσημη παρουσίαση του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club, που από εφέτος αποτελεί τον «Διαμαντένιο Χορηγό» της ομάδας.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Τμήματος marketing του ΑΟΠ Κηφισιάς Πάνος Παπαδάκος. Αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» τόνισε ότι από το καλοκαίρι το Ecali Club έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, εκφράζοντας την ευχή, αυτή η συνεργασία να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Γιάννης Γεωργακάκης: « Η εκδήλωση σηματοδοτεί μία νέα σύμπραξη»

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και πρόεδρο του Ecali Club Γιάννη Γεωργακάκη. Ο «οικοδεσπότης» της  εκδήλωσης αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξεκινάμε τη σεζόν, σηματοδοτώντας μία νέα σύμπραξη, αφού αποτελούμε τον μεγάλο χορηγό και έναν από τους βασικούς αρωγούς του ΑΟΠ Κηφισιάς…».

Στάθηκε στις επιτυχίες που έχει σημειώσει ο ΑΟΠ Κηφισιάς στις διοργανώσεις που συμμετέχει τονίζοντας ότι προκαλούν αίσθημα υπερηφάνειας στους Κηφισιώτες.

«Η ομάδα κατάφερε να κάνει υπερβάσεις, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και πολλές δυσκολίες. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ! Αυτές τις δυσκολίες καλούμαστε να ξεπεράσουμε, μέσω της στήριξης που παρέχουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ecali Club.

Ακολούθησε η  πρώτη έκπληξη της εκδήλωσης με την προβολή βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκαν μερικές από τις πιο  σημαντικές στιγμές της ομάδας. Οι «δυνατές» εικόνες «ντυμένες» με μουσική έκαναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλούς από τους παρευρισκόμενος να αναφέρουν: «θέλω να παίξω βόλεϊ αυτή τη στιγμή» και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Γιάννης Κόντος: «Ευχαριστούμε τον Δήμο και τους χορηγούς για τη στήριξη τους»

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Κόντος. Ευχαρίστησε από καρδιάς τη διοίκηση και το προσωπικό του Ecali Club για την υψηλού επιπέδου φιλοξενία. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κηφισιάς, τον δήμαρχο  Γιώργο Θωμάκο και όλους τους συμβούλους για τη διαχρονική στήριξη στην ομάδα. «Χωρίς όλους τους παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε όλες αυτές τις επιτυχίες» είπε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους και τους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας , σε κάθε παιχνίδι. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδας της Volley League, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στις δύο γυναικείες ομάδες της Κηφισιάς τον ΖΑΟΝ και τον Ηρακλή στις οποίες ευχήθηκε κάθε επιτυχία τη νέα περίοδο.

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Οικογένεια η Κηφισιά, σας θέλουμε δίπλα μας»

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος. Χαρακτήρισε ως «σταθερή αξία» για την ομάδα  τον χρυσό χορηγό που είναι η οικογένεια Στεργίου. «Είναι τιμή μας που το μπροστινό τμήμα της φανέλας μας γράφει “Υπογραφή Στεργίου”» πρόσθεσε.

«Η Κηφισιά μπορεί να είναι μία οικογένεια, αλλά δεν παύει να είναι μία επαγγελματική ομάδα που θα πρέπει να τρέχει με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Σας θέλουμε όλους δίπλα  μας» κατέληξε στην ομιλία του ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ελίνα Κόντου: «Αναπόσπαστο κομμάτι οι Ακαδημίες, έρχονται εκπλήξεις για τους φιλάθλους»

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων το�
20/10/2019 • 08:00

Αουτσάϊντερ με θράσος σε Ρότερνταμ, Σασουόλο, Εδιμβούργο και Άκρινγκτον

Το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ χαρακτηρίζεται από τις σημαντικές απουσίες ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ. Πιο παραγωγικά τα ματς σε Σασουόλο, Χόφενχαϊμ, Ρότερνταμ όπως και στο ΄Άκρινγκτον όπου θα περάσει από δοκιμασία το νικηφόρο σερί της ΊπσουΙτς