Στο αρχείο η υπόθεση διαφθοράς για το Μουντιάλ 2006

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φρανκφούρτης απέρριψε τις κατηγορίες της Εισαγγελίας περί φοροδιαφυγής τεσσάρων αξιωματούχων της γερμανικής ομοσπονδίας σε σχέση με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006.
15/10/2018 • 15:40
Στο αρχείο, προς το παρόν, η υπόθεση φοροδιαφυγής αξιωματούχων της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
  • shares
Το γραφείο της Εισαγγελίας είχε ασκήσει δίωξη στους Τέο Σβάνζινγκερ (τέως πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας), Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ (διάδοχό του και τιμωρηθέντα από τη FIFA), Χορστ Ρούντολφ Σμιντ (τέως αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006) και Ουρς Λίνζι (τέως γενικό γραμματέα της FIFA), με την κατηγορία της φοροδιαφυγής συνολικού ποσού 13,7 εκατομμυρίων ευρώ.Κατά το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» το οποίο είχε προβεί στη δημοσιοποίηση στοιχείων, αυτό το ποσό είχε χρησιμοποιηθεί από τους αξιωματούχους, προκειμένου να γίνει εξαγορά ψήφων και να ανατεθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία. 
Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, η Εισαγγελία έχει διορία μια εβδομάδα για να κάνει νέο αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Σε ανακοίνωσή της δεν ξεκαθάρισε εάν θα προβεί σε αυτή την κίνηση, επισημαίνοντας πως θέλει να διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης και μετά να πράξει αναλόγως. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51