Προς παραμονή στο ΟΑΚΑ η εθνική

Δύσκολα θα προλάβει η εθνική να δώσει κάποιο από τα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο Στάδιο, λόγω της καθυστέρησης των εργασιών.
21/05/2019 • 11:36
Το ΟΑΚΑ
  • shares
Δύσκολα θα προλάβει η εθνική να δώσει κάποιο από τα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο Στάδιο, λόγω της καθυστέρησης των εργασιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρα από τους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία, η εθνική Ελλάδος αναμένεται να αντιμετωπίσει και το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ. Οι δυο πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 11 Ιουνίου, ενώ το ματς με το Λιχτενστάιν είναι προγραμματισμένο για τις 8 Σεπτεμβρίου. Μετά θα απομένουν τα ματς με Βοσνία και Φινλανδία, των οποίων η έδρα αναμένεται να αποφασιστεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Αν δεν έχουν τελειώσει τα έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο, τότε και αυτά θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο