Λύσεις και από το εξωτερικό για την Κ19

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει λύσεις και από το εξωτερικό για τη θέση τεχνικού διευθυντή και προπονητή στην Κ19.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
09/10/2019 • 19:30
Στιγμιότυπο από την Κ19 του Ολυμπιακού
  • shares
Η απομάκρυνση του Ρικάρντο Πέρες έχει φέρει ντόμινο εξελίξεων στην ακαδημία του Ολυμπιακού και στο μελλοντικό οργανόγραμμα της. Όπως αναφέραμε νωρίτερα μέσα από το novasports.gr, η λύση Νικοπολίδη-Πάντου είναι αρκετά πιθανή, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν τρέχει για να κλείσει το θέμα άμεσα και θα περιμένει τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. 

Ο λόγος είναι τα "δίκτυα" που έχει ρίξει στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός, αναζητώντας το κατάλληλο επιτελείο για την Κ19. Όπως είναι γνωστό, η ανάπτυξη των ακαδημιών πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του πειραϊκού συλλόγου. Μετά τις χθεσινές επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη που βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ξεκίνησε έλεγχος των περιπτώσεων εκτός Ελλάδας. 

Ο Ρικάρντο Πέρες βρίσκεται ήδη εκτός ομάδας, καθώς χθες χαιρέτισε τα μέλη της ομάδας και την Κ19 θα προπονεί μέχρι την εξεύρεση νέας λύσης ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. 
 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 19:30

Live
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο