Ένα εκ. ευρώ από την Περιφέρεια στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Η Περιφέρεια θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων και ελεύθερων χώρων στην πόλη.
09/10/2019 • 17:17
Βούρος, Πατούλης, Μελισσανίδης
  • shares
Στην συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος. Οι τρεις πλευρές τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και άπαντες ξεκαθάριζαν πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση του γηπέδου. Η Περιφέρεια, συμφώνησε με τον Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας να δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων και ελεύθερων χώρων στην πόλη.  

Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
 
“Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στη συζήτηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, συμφωνήθηκε να υπογραφεί το προσεχές διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων στην πόλη μας”.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο