Τέσσερις νέοι πόλοι για το PAOK Football Prints

Διευρύνεται το δίκτυο συνεργασιών των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ με την προσθήκε τεσσάρων νέων μελών.
24/09/2019 • 11:35
PAOK Football Prints (πηγή: PAOKFC.gr)
  • shares

Καιρό τώρα οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ αποτελούν σημείο αναφοράς πρώτα για τον ίδιο το σύλλογο και μετά για όλους τους άλλους. Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προοπτικής και για την ομάδα αλλά και για κάθε φιλόδοξο, νεαρό ποδοσφαιριστή, η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασίες με κατά τόπους Ακαδημίες τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Μια τεράστια προοπτική που διαρκώς διευρύνεται. Σήμερα η ΠΑΕ προχώρησε στην ανακοίνωση συνεργασίας με – ακόμη – τέσσερις Ακαδημίες. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Τέσσερις νέες προσθήκες στο …αεικίνητο PAOK Football Prints, από τα Διαβατά και το Πολύκαστρο μέχρι τη Νιγρίτα και τη Θάσο. Ο Ιωνικός Διαβατών αποτελεί πλέον συνεργαζόμενη ακαδημία του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία μαθαίνει ποδόσφαιρο σε περίπου 150 παιδιά, υπό τις οδηγίες εννέα πτυχιούχων προπονητών. Η έδρα είναι το Δημοτικό γήπεδο Διαβατών και υπεύθυνος της ακαδημίας ο Εμιλιάνο Χαλιλάι.

Μέλος του δικτύου του ΠΑΟΚ είναι πλέον και η Ακαδημία ΑΕ Πολυκάστρου, με έδρα το Δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου και περί τα 100 παιδιά στο δυναμικό της. Υπεύθυνος είναι ο Βασίλης Αλεξάνδρου. Στο PAOK Football Prints και η Νιγρίτα με ανδρική ομάδα στην ΕΠΣΜ Σερρών και περίπου 100 παιδιά στα τμήματα υποδομής. Εδρα της ομάδας και της ακαδημίας είναι το Δημοτικό στάδιο Νιγρίτας.

Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Τέζας και υπεύθυνος της Ακαδημίας ο Δημήτρης Γκούτζιας. Το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ φτάνει μέχρι και τη Θάσου, με νέο μέλος την Δόξα Θεολόγου Ποτού, η οποία μαθαίνει ποδόσφαιρο σε 50 παιδιά στο Δημοτικό στάδιο Ποτού. Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Βασίλης Γκόλφο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/10/2019 • 08:00

Αουτσάϊντερ με θράσος σε Ρότερνταμ, Σασουόλο, Εδιμβούργο και Άκρινγκτον

Το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ χαρακτηρίζεται από τις σημαντικές απουσίες ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ. Πιο παραγωγικά τα ματς σε Σασουόλο, Χόφενχαϊμ, Ρότερνταμ όπως και στο ΄Άκρινγκτον όπου θα περάσει από δοκιμασία το νικηφόρο σερί της ΊπσουΙτς