Ντέρμπι για... λίγους

Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου η προπώληση των εισιτηρίων ήταν ιδιαίτερα χαμηλή και δεν αποκλείεται ακόμα και να γίνει αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών στο ντέρμπι "αιωνίων".
0
Νίκος Τζουάννης
21/09/2019 • 23:35
Ντέρμπι για... λίγους
  • shares
Η "παγωμάρα" του κόσμου του Παναθηναϊκού από το απογοητευτικό ξεκίνημα του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα και η ανακοίνωση της μεγαλύτερης μερίδας των οργανωμένων οπαδών για αποχή από το ντέρμπι, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην απογοητευτική προπώληση των εισιτηρίων για το ματς του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου η πώληση των εισιτηρίων ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει μαζικό "παρών" από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στις εξέδρες και δεν αποκλείεται ακόμα και να γίνει αρνητικό ρεκόρ. 

Για την... ιστορία, το ντέρμπι "αιωνίων" (στο πρωτάθλημα) με τη μικρότερη προσέλευση θεατών, ήταν αυτό της σεζόν 1994-95, όταν είχαν κοπεί μόλις 9.880 εισιτήρια στο 1-1 του Ολυμπιακού Σταδίου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο