Θα αργήσει το ντεμπούτο του Φάουστο

Τουλάχιστον ένα μήνα θα χρειαστεί ο Φάουστο Τιένθα, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα ματς του Παναθηναϊκού, καθώς βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.
15/09/2019 • 08:08
Ο Φάουστο Τιένθα
  • shares
Τουλάχιστον ένα μήνα θα χρειαστεί ο Φάουστο Τιένθα, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα ματς του Παναθηναϊκού, καθώς βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός μέσος θα ακολουθήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργο Δώνη, στα μέσα Οκτωβρίου. 

Οι “πράσινοι” φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν τον Ισπανό παίκτη, ο οποίος θέλει να είναι απολύτως έτοιμος, όταν μπει στο rotation των “πράσινων”. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φάουστο είναι ένας παίκτης, ο οποίος στηρίζει το παιχνίδι του στην καλή φυσική κατάσταση και στην ενέργεια που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και πως θέλει πρώτα να επανέλθει σε καλό επίπεδο αγωνιστική κατάστασης, πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο