Παπαϊωάννου: "Έντιμο το πρωτάθλημα, θα κάνουμε προσθήκες"

Στο περιθώριο της επίσημης "πρώτης" προπόνησης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν αποκαλυπτικός.
10/07/2019 • 22:55
Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου
  • shares
Στο περιθώριο της επίσημης "πρώτης" προπόνησης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, το μεταγραφικό πλάνο και την απαιτητική νέα σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου:

Για τη φετινή χρονιά της Λαμίας και τους στόχους της:

«Αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο. Δουλειά, πίστη στην ομάδα και μέσα από αυτά έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο στόχος της Λαμίας και φέτος είναι σωθεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και μετά ότι θέλει ας προκύψει! Τώρα το να λέμε για Ευρώπη και άλλα τέτοια, για μένα είναι λίγο άπιαστα. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τις μεγάλες ομάδες να διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ομάδες επαρχιακές σαν τη Λαμία δύσκολα μπορούν να το πράξουν.

Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία για αυτό και εμείς θα διεκδικούμε μέρχι τελευταία στιγμή αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως θα είμαστε και φέτος εντός των στόχων».

Για τις αλλαγές στο φετινό πρωτάθλημα με τα play out:

«Ναι είναι κάτι πρωτόγνωρο τουλάχιστον για εμάς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί. Πιστεύω πως έτσι, είναι έντιμο το πρωτάθλημα. Εδώ θα είμαστε και θα τα κουβεντιάζουμε και θα τα λέμε. Όλα αυτά μέσα στον κανόνα του ποδοσφαίρου είναι».

Για τις μεταγραφές:

«Μεταγραφικά, έχουμε να κάνουμε προσθήκες. Σίγουρα τέσσερις-πέντε. Σε κέραιες θέσεις. Είμαστε αυτή τη στιγμή με κάποιους ποδοσφαιριστές σε προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, απομένουν λεπτομέρειες αλλά έχουμε ακόμη δρόμο στα μεταγραφικά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/08/2019 • 07:36

Με έμφαση στη λεπτομέρεια τα ματς σε Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Λιντς και Κόλντινγκ

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κράσνονταρ,πιο παραγωγικό περιμένουμε το ματς στο Ζάγκρεμπ και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα. Γουέστ Μπρομ και η Λιντς έχουν προβάδισμα κόντρα σε αντιπάλους ικανούς στο σκοράρισμα