Έρχονται νέες φανέλες και διαρκείας για την ΑΕΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ.
11/06/2019 • 21:19
Προπόνηση ΑΕΚ
  • shares
Οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίσουν τη νέα φανέλα της ομάδας, αλλά και τις λεπτομέρειες για τα των εισιτήρια διαρκείας, με πρόθεση να ξεκινήσει η διάθεσή τους από τις 20 Ιουνίου. Όπως πληροφόρησε η ΠΑΕ, τις δύο πρώτες εβδομάδες θα έχουν δικαίωμα οι 14.000 περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Η επόμενη σεζόν θα είναι πιθανότατα η τελευταία χρονιά για διαρκείας στο ΟΑΚΑ, αφού από του χρόνου το καλοκαίρι θα δοθούν για πρώτη φορά διαρκείας για το νέο γήπεδό (έστω και αν για κάποιο διάστημα χρησιμοποιηθεί και το ΟΑΚΑ). Εκτός από τους κατόχους διαρκείας στη Γ' και τη Football League, προτεραιότητα για τα διαρκείας στην "Αγιά Σοφιά" θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας τριετίας, δηλαδή οι κάτοχοι διαρκείας των τριών τελευταίων ετών. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.