Φεύγουν (;) από τη Λαμία οι Σαράνοφ, Αντέτζο..

0
Απόστολος Νταλούκας
21/05/2019 • 16:22
Οι Σαράνοφ και Αντέτζο σε μια από τις πολλές θετικές ενέργειές τους με την ομάδα της Λαμίας
  • shares
Κάθε άλλο παρά πιθανή είναι η παραμονή του Σέρβου γκολκίπερ Μπόγιαν Σαράνοφ και του Νιγηριανού αμυντικού Ντανιέλ Αντέτζο!

Οι δύο παίκτες – και κυρίως ο Σαράνοφ – άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στην χρονιά που ολοκληρώθηκε και κατέταξε την ομάδα της Φθιώτιδας στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όμως παρότι είναι στο σχεδιασμό του Μάκη Χάβο ενόψει της νέας σεζόν οι συγκεκριμένοι εξετάζουν περισσότερο τις προτάσεις από το εξωτερικό.

Δεν έχει ολοκληρωθεί καμιά συζήτηση για την ώρα, αλλά εάν όντως – όπως έχει διαρρεύσει – υπάρχει η συγκεκριμένη βούληση από τους παίκτες, θα είναι δύσκολο έως και απίθανο να αντιπροταθεί κάτι με το οποία θα επανεξέταζαν τις προθέσεις τους..

Σε κάθε περίπτωση ο Μάκης Χάβος θέλει το συντομότερο να ξεκαθαρίσει το ζήτημα – θετικά ή αρνητικά - καθώς οι Αντέτζο και Σαράνοφ αγωνίζονται σε θέσεις που αποτελούν και το θεμέλιο για το κορμό της ομάδας.. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο