Διαπραγματεύσεις με Στραματσόνι - Συμφωνία με Ρέις

Σε "ανοικτή γραμμή" με τον Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα των οφειλών του Τριφυλλιού προς τον Ιταλό προπονητή. Συμφώνησαν οι Πράσινοι με τον Ρέις για τα οφειλόμενα.
0
Νίκος Τζουάννης
11/01/2019 • 14:55
Ο Αντρέα Στραματσόνι
  • shares
Σε "ανοικτή γραμμή" με τον Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα των οφειλών του Τριφυλλιού προς τον Ιταλό προπονητή. 

Ο Στραματσόνι κατέθεσε προσφυγή κατά τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει αρχικά το οφειλόμενο ποσό (περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ), αλλά και να πιέσει τους Πράσινους. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός είναι διατεθειμένος να ρίξει "νερό στο κρασί" του και συζητά με τη διοίκηση των Πράσινων, προκειμένου να λυθεί εξωδικαστικά το συγκεκριμένο θέμα. 

Αναφορικά με την περίπτωση του Νούνο Ρέις, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πορτογάλο για τον τρόπο καταβολής των οφειλών, επομένως η περίπτωση του δεν απασχολεί πλέον τους Πράσινους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!