Ταϊλάνδη καλεί... Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ είναι ο άνθρωπος που έχει μεταφέρει στον Γιάννη Αλαφούζο ενδιαφέρον του fund "Pan Asia" για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού.
0
Νίκος Τζουάννης
16/04/2018 • 21:42
Ο Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ (είχε μεσολαβήσει στο deal Αράβων - Manchester City) είναι ο άνθρωπος που έχει μεταφέρει στον Γιάννη Αλαφούζο το ενδιαφέρον του fund "Pan Asia" για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού. 

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ταϊλανδού Πιεμπονγκσάντ βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν μεταφέρει συγκεκριμένη πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει μέχρι τώρα απάντηση.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει σενάρια περί ξένων επενδυτών ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και ένα μήνα υπάρχουν συζητήσεις του ασιατικού fund με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ η "Pan Asia" φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 15 Μαϊου, προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2018 • 07:55

Φορμάρισμα και σταθερότητα τα κριτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εξαιρετικά αμφίρροπα με λεπτομέρειες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές τα περισσότερα ματς απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας. H Κάρντιφ έχει κίνητρο στο γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι. Στα σημεια το προβάδισμα για Γουίγκαν, Κόβεντρι

24/04/2018 • 14:45