"Φωτιά και λάβρα" ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος σε συνέντευξή του σε χανιώτικο μέσο έριξε την ευθύνη της αποχώρησής του από τον Πλατανιά στον πρόεδρο της ομάδας αλλά και σε έναν συνεργάτη του τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά είπε: "Μού έσκαψε το λάκκο"!.
13/02/2018 • 16:32
Ο Γιώργος Παράσχος
  • shares
Καυστικός παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος για το θέμα της αποχώρησής του από τον Πλατανιά μιλώντας στην εφημερίδα Χανίων "Κόσμος της πόλης". Χαρακτηριστικά τόνισε πως δεν ήταν δική του επιλογή να φύγει πετώντας το μπαλάκι στον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Μαθιουλάκη αλλά και έναν εκ των συνεργατών του τον οποίο δεν κατανόμασε. Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος τεχνικός:

"Εγώ δεν είχα σκοπό να φύγω. Ρωτήστε τον πρόεδρο του Πλατανιά, τον κ. Μαθιουλάκη, που ήθελε να φύγω. Μαζί με τους δήθεν συναδέλφους μου θεώρησαν ότι ξέρουν από μπάλα πλέον και μου χρέωσαν την κακή πορεία της ομάδος. Αν δεν είχα φύγει τώρα, η ομάδα θα είχε πολύ περισσότερους βαθμούς.

Όταν σου λέει ο πρόεδρος ότι το μπάτζετ σου θα είναι καλύτερο και εν τέλει δεν είναι, νομίζω ότι δεν μπορείς να πετάς και στα σύννεφα. Όταν εξηγείς στον πρόεδρο ότι χρειάζεται ο Πλατανιάς να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος για τον κόσμο και σου λέει μην ανησυχείς αλλά στο τέλος δεν διαθέτει τα χρήματα που χρειάζονται, τι άλλο να εξηγήσω; 

Εγώ φταίω στο θέμα των συνεργατών. Δύο φορές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω κάνει λάθος σε συνεργάτες. Η μία έγινε στον Πλατανιά που μου έσκαψε το λάκκο! Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα μπορούν να καταλάβουν ποιον εννοώ. Όμως δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να φύγω και να κάνουν τα δικά τους κουμάντα εκεί μέσα. Κρίμα που τους εμπιστεύτηκα."
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15