Καπνός με ...φωτιά του Βράνιες για Κρίσταλ Πάλας

Ο Βόσνιος αμυντικός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, ενώ η ΠΑΕ διέψευσε τόσο πρόταση για τον παίκτη όσο και την ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιό του.
0
Μανώλης Βογιατζάκης
22/08/2017 • 18:08
Βράνιες
  • shares
Τελικά μόνο φήμη δεν αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, το οποίο αποκάλυψαν μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία. Παρά το γεγονός ότι, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (22/8), η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία η παραμικρή πρόταση για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού και διέψευσε την ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιο του παίκτη, φαίνεται ότι ο ...καπνός στην υπόθεση συνοδεύεται και από ...φωτιά.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Βράνιες με δηλώσεις που έκανε στο "blic.rs" έκανε λόγο για ύπαρξη ενδιαφέροντος απ' τον αγγλικό σύλλογο:
"Ξέρω για την προσφορά από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν έχω καμία άλλη πληροφορία, επειδή οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Αν υπάρχει κάτι νεότερο, πιθανότατα θα λάβω ειδοποίηση από την διοίκηση. Θα είναι σπουδαίο να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, που είναι η γεννέτειρα του ποδόσφαιρου, αλλά εξαρτάται ελάχιστα από μένα", ήταν τα λόγια του Βόσνιου άσου.

24/11/2017 • 08:00

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30