Διαφωνία για το νέο μοντέλο του κυπέλλου Ελλάδος

Διάσταση απόψεων επικρατεί ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας και την ΕΠΟ, σχετικά με το πως θα πρέπει να διεξαχθεί το κύπελλο Ελλάδος τη νέα σεζόν.
21/05/2019 • 10:16
Το κύπελλο Ελλάδος
  • shares
Διάσταση απόψεων επικρατεί ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας και την ΕΠΟ, σχετικά με το πως θα πρέπει να διεξαχθεί το κύπελλο Ελλάδος τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει να μπουν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας στη φάση των “32” και να χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι ομάδες από την πλευρά τους προτείνουν αντί για τρία ματς στη φάση των ομίλων για κάθε ομάδα, να υπάρξει μια νοκ άουτ αναμέτρηση στη φάση των “32”, με τους “μεγάλους” να παίζουν ως φιλοξενούμενοι στις έδρες των ομάδων των μικρότερων κατηγοριών. Το θέμα της διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπή της ΕΠΟ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.