Έντονη δυσαρέσκεια για τα επεισόδια

Δεν πέρασαν απαρατήρητα τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος από τις UEFA και FIFA, οι οποίες αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από την ΕΠΟ.
14/05/2019 • 09:03
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
  • shares
Δεν πέρασαν απαρατήρητα τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος από τις UEFA και FIFA, οι οποίες αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εκπρόσωποι των δυο ομοσπονδιών, οι οποίοι είχαν βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό, δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν και αναρωτήθηκαν πως βρέθηκαν οι προσκλήσεις της ΕΠΟ στα χέρια οπαδών. Το θέμα δεν αναμένεται να περάσει έτσι από τις δυο ομοσπονδίες, οι οποίες αναμένεται να ζητήσουν ευθύνες από την ελληνική ομοσπονδία. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές που θα επιβληθούν στην ΕΠΟ από τις FIFA και UEFA, για τα όσα λανθασμένα έχουν παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία της. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.