Μετά τα μπαράζ η μετακόμιση

Μετά τους αγώνες μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας θα αλλάξει η έδρας της εθνικής Ελλάδος, λόγω του ενοικίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».
15/10/2017 • 11:12
Το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"
  • shares
Μετά τους αγώνες μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας θα αλλάξει η έδρας της εθνικής Ελλάδος, λόγω του ενοικίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν τη λύση του «Καυτανζογλείου» Σταδίου. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ελληνική ομοσπονδία πληρώνει ενοίκιο και για το πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» στους αγώνες της εθνικής, το οποίο είναι 35 χιλιάδες ευρώ, για ματς στα οποία κόβονται λιγότερα από 20 χιλιάδες εισιτήρια και 37,5 χιλιάδες ευρώ, για ματς με περισσότερα από 20 χιλιάδες εισιτήρια. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/02/2018 • 08:09

Το κίνητρο στα Αγγλικά γήπεδα και η ρεβάνς της Ρεάλ (video)

Τα αποψινά παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ έχουν ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν δυνατά φαβορί με αξιόπιστη δυναμική εντός έδρας, όμως απέναντί του βρίσκονται φιλοξενούμενοι με ιδιαίτερη ανταγωνιστική ικανότητα στα δύσκολα. Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόψε ένα ξεχωριστό κίνητρο στο γήπεδο της Λεγκανιές

13/02/2018 • 17:00