Κέρδισε «δύο» με την Μπαρτσελόνα

O Nίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τους δύο παίκτες που «κέρδισε» ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μπαρτσελόνα.
0
Νίκος Γαβαλάς
03/11/2017 • 09:07
Μποτία και Ταχτσίδη «κέρδισε» ο Λεμονής.
  • shares
Μπορεί τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να ανέδειξαν με τα ρεπορτάζ τους την εξαιρετική απόδοση του Προτό στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη, όμως ο Τάκης Λεμονής έχει άλλους δύο σημαντικούς λόγους προκειμένου να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο εκπληκτικός τρόπος με τον οποίο έπαιξαν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Αλμπέρτο Μποτία κόντρα στην παρέα του Μέσι, έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επιλογές του σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα του Πειραιά.

Ο μεν Ταχτσίδης ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό μυικό τραυματισμό στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Και χρειάστηκε χρόνο προκειμένου να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. Η εικόνα του στο ραντεβού με τους «Καταλανούς», δημιουργεί ευχάριστα προβλήματα στον Τάκη Λεμονή αναφορικά με τις λύσεις του για τις θέσεις των αμυντικών μέσων. Ως «εξάρι» ο Ταχτσίδης αποδίδει καλύτερα, θέση στην οποία αγωνίζονται ο Ρομαό και ο Ζντιέλαρ. Στην παρούσα φάση, ο Σέρβος μοιάζει ως τρίτη επιλογή.

Ο δε Μποτία ήταν άκρως αποτελεσματικός την περασμένη Τρίτη. Είναι σαφές πως όταν ο Ολυμπιακός καλείται να αμυνθεί δίχως να έχει ψηλά τις γραμμές του, ο Ισπανός στόπερ μοιάζει ως η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας. Να σημειωθεί πως εξαιτίας ενός τραυματισμού του στην καλοκαιρινή προετοιμασία, έμεινε επίσης εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα. Μαζί με τους Ενγκελς, Σισέ, Νικολάου και Βούκοβιτς, το «οπλοστάσιο» του Λεμονή για το κέντρο της άμυνας μοιάζει γεμάτο.
Γράψτε το σχόλιο σας...