Το συμβόλαιο του Τσόρι

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο blog του στο novasports.gr για την υπόθεση "Τσόρι Ντομινγκεζ" και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.
0
Νίκος Γαβαλάς
01/06/2016 • 22:20
Ντομίνγκεζ
  • shares
Συγνώμη, αλλά ο Τσόρι δε χρειαζόταν μία (ακόμη) καλή εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Δεν ήταν ανάγκη (στον τελικό με την ΑΕΚ) να πάρει από το χέρι την ομάδα του προκειμένου να την ξαναβάλει στο κόλπο της κατάκτησης και του δεύτερου εγχώριου τίτλου στην τελευταία σεζόν. Δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει ξανά κατάθεση ψυχής, ώστε να αυξήσει τις μετοχές του.
       
Διότι ουδέποτε ο Αργεντινός αισθάνθηκε πως βρισκόταν στον αέρα, διότι πολύ απλά δεν ήταν στον αέρα. Βλέπετε, το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι του 2017. Έτσι και στην επόμενη σεζόν, ο Τσόρι θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σίλβα, όποτε κρίνει ο τελευταίος πως τον χρειάζεται.
       
Ωστόσο, πέρα από την (ομολογουμένως πολύτιμη) βοήθεια την οποία μπορεί να προσφέρει εντός αγωνιστικού χώρου, ο Αργεντινός είναι μία τεράστια προσωπικότητα με ειδικό βάρος. Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, είναι απαραίτητη η παρουσία τέτοιων προσωπικοτήτων εντός των τειχών μίας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός, όπου οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, όπως και η πίεση.

Ξέρει καλά τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Το έχει αποδείξει κατά το παρελθόν. Και είμαστε βέβαιοι πως όποτε παραστεί ανάγκη, θα βγει μπροστά και στη νέα σεζόν. Άλλωστε, τέτοιοι ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι και μαθημένοι για τα δύσκολα!
Γράψτε το σχόλιο σας...