Τα αδικαιολόγητα λάθη

Η κουβέντα αναφορικά με την ενίσχυση του δυναμικού του Ολυμπιακού έχει ανοίξει εδώ και καιρό.
0
Νίκος Γαβαλάς
06/04/2015 • 09:29
Τα αδικαιολόγητα λάθη
  • shares
Η κουβέντα αναφορικά με την ενίσχυση του δυναμικού του Ολυμπιακού έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα επήλθε συμφωνία από όλους όσοι σχετίζονται με τους «ερυθρόλευκους» αναφορικά με τις αλλαγές που θα πρέπει γίνουν στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής εταιρίας, Πιέρ Ισά έχει ξεκαθαρίσει με δημόσια τοποθέτησή του ότι θα αποκτηθούν τρεις έως τέσσερις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Ωστόσο, παρά τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή το δυναμικό των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, ορισμένα λάθη θα έπρεπε να είχαν αποφευχθεί στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο. Για παράδειγμα, το σφάλμα του Μιλιβόγεβιτς που «γέννησε» την επίθεση των παικτών του Πετράκη, με την οποία άνοιξαν το σκορ.
 Ή στη φάση του τρίτου γκολ που ήρθε σε μία αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα, οι «Πειραιώτες» εμφάνισαν αδυναμίες τις οποίες είχαν και επί των ημερών του Μίτσελ, όταν επέτρεπαν στον αντίπαλό τους να βγαίνει συχνά στις αντεπιθέσεις και να προκαλεί προβλήματα στην άμυνά του.

Επαναλαμβάνουμε υπάρχουν δυσλειτουργίες στην ομάδα του Πειραιά, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορούν να διορθωθούν σε μικρό βαθμό. Αλλά τέτοια λάθη, όπως αυτά που έκαναν στην Ήπειρο, πιστεύουμε ότι είναι αδικαιολόγητα. Είναι σαφές πως η μεταγραφική ενίσχυση στην καλοκαιρινή περίοδο, μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων τα οποία όλοι μας μπορούμε να τα εντοπίσουμε χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Όμως, έως τότε στα "επτά συν ένα" παιχνίδια που απομένουν (εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν το εμπόδιο το εμπόδιο του Απόλλωνα στον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου), οφείλουν οι παίκτες των Πειραιωτών να παίζουν με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση, ώστε στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ.
Γράψτε το σχόλιο σας...