Στα γενέθλιά του σχεδιάζει φιέστα

0
Νίκος Γαβαλάς
09/03/2013 • 17:05
Στα γενέθλιά του σχεδιάζει φιέστα
  • shares

Μόλις μία νίκη βρίσκεται ο Ολυμπιακός μακριά απ' τη μαθηματική κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Και θα την αναζητήσει στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε μία ημέρα πολύ ιδιαίτερη για τον σύλλογο του Πειραιά, αφού θα συμπληρώνει 88 χρόνια ζωής.

Ανάμεσα στους δύο αντιπάλους υπάρχει βαθμολογική απόσταση 37 πόντων. Ως ένα βαθμό, αυτή η διαφορά αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Μετά από 24 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Κάτι που μας το ανέφερε και ο άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, στην πρώτη συνέντευξή του που μας παραχώρησε προ ημερών, για το novasports.gr.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών να εφησυχάσουν και να προσεγγίσουν με χαλαρότητα το κυριακάτικο ραντεβού του γηπέδου Καραϊσκάκη. Μία τέτοια λογική μπορεί να είναι καταστροφική. ʼλλωστε, το παρελθόν έχει δείξει πως η εορταστική ατμόσφαιρα, ενίοτε προκαλεί αποπροσανατολισμό και κατ' επέκταση δεν είναι εφικτή η υλοποίηση οποιουδήποτε στόχου.

Οι παίκτες του Μίτσελ οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των οπαδών του Ολυμπιακού. Αν και έχουμε την αίσθηση πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να συνδυάσουν την Κυριακή, το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή νίκη και χορταστικό θέαμα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από όσα μας είπε ο Κώστας Μήτρογλου, εδώ στο novasports.gr, την Παρασκευή.

 Παράλληλα, το εισπράττουμε και απ' την εικόνα των παικτών στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκεί, όπου άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με την ελπίδα να βρεθούν στις επιλογές του Μίτσελ για την ενδεκάδα. Όλα αυτά, προκειμένου να κάνει ο Ολυμπιακός, φιέστα στα γενέθλιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας...