Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28/07/2012 • 04:40

Ο Ζαρντίμ κέρδισε το στοίχημα

Παρακολουθώντας από απόσταση αναπνοής –δίπλα απ' τον Λεονάρντο Ζαρντίμ- τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία με αντιπάλους τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκασλ, διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά πόσο εργατικός και οργανωτικός στη δουλειά του είναι ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

25/07/2012 • 12:00

Φιλικό προσαρμογής

Χωρίς αμφιβολία, η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με την Φαρένσε ήταν πολύ μεγάλη. Επομένως, ούτε η κόπωση απ’ την «Οδύσσεια» της Δευτέρας, αλλά ούτε και το πρόωρο στάδιο της προετοιμασίας για τους διεθνείς μπορούσαν να μειώσουν τη διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες. Έτσι, η πρώτη απ’ τις τρεις φιλικές αναμετρήσεις των νταμπλούχων στον πορτογαλικό νότο, είχε περισσότερο τη λογική της προσαρμογής των παικτών στις συνθήκες τις περιοχής.

20/07/2012 • 00:05

Η «αναγέννηση» του Ντιόγκο

Ένα απ' τα στοιχήματα του Ολυμπιακού στη νέα περίοδο θα είναι ο Ντιόγκο, ο οποίος στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους, έδειξε πως μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να υπολογίζουν πάνω του.

17/07/2012 • 01:25

Πετυχημένων δοκιμών συνέχεια

Τη δυνατότητα να προχωρήσει σε νέες δοκιμές είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο δεύτερο, και τελευταίο επί αυστριακού εδάφους, φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

14/07/2012 • 23:52

Η ακτινογραφία της πρεμιέρας

Δίχως άλλο, είναι θετική η εικόνα του Ολυμπιακού απ' το πρώτο φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Καλοκαιρινής, τρόπος του λέγειν αφού οι καιρικές συνθήκες στο Σβατς όπου διεξήχθη το ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας παρέπεμπαν σε χειμώνα.

01/07/2012 • 18:00

Εμπιστοσύνη στον Έλληνα

Γυρνώντας στο καλοκαίρι του 2010, θα θυμηθούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δηλώνει πως στόχος είναι η τόνωση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας. Ωστόσο, αυτό είναι αδύνατο να γίνει απ' την μία ημέρα στην άλλη. Απαιτείται χρόνος, προγραμματισμός και σωστό σκάουτιγκ ώστε ν' αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των Ελλήνων παικτών στο ρόστερ των Πειραιωτών.

CLEAR FILTERS