Κάλυψε το χαμένο έδαφος, ώρα για προσπέραση

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο Κωστένογλου και οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν να μοιάζει μακρινή ανάμνηση το εφιαλτικό βράδυ της 26ης Αυγούστου και να έχουν ήδη καλύψει το χαμένο έδαφος.
0
Γιώργος Βασιλείου
24/09/2019 • 11:42
Κάλυψε το χαμένο έδαφος, ώρα για προσπέραση
  • shares
Το εφιαλτικό βράδυ της 26ης Αυγούστου με την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ξάνθη και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Μιγκέλ Καρντόσο μοιάζει πλέον τόσο μακρινό.

Και φρόντισαν οι παίκτες της ΑΕΚ να το κάνουν να δείχνει έτσι. Με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο και τα αποτελέσματά που από εκείνο το βράδυ και έπειτα είναι μόνο νικηφόρα. 

Ο Νίκος Κωστένογλου από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος μετά τις δύο πρώτες νίκες σε Τρίπολη και Τραπεζούντα. Οι παίκτες ουσιαστικά απαίτησαν την παραμονή τους και αυτό το δείχνουν και μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. 

Η ΑΕΚ εκτός από χαρακτήρα αποκτά αυτοπεποίθηση. Δείχνει έτοιμοι να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει μέχρι τέλος ότι της αναλογεί. Επιλογές σε σχέση με πέρυσι έχει περισσότερες. Το κλίμα είναι ιδανικό, ίσως καλύτερο και απ' ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας με όσα έβλεπε τον Αύγουστο. 

Το χαμένο έδαφος καλύφθηκε πολύ γρήγορα και πλέον η Ένωση μπορεί να προσπέρασει στη βαθμολογία σίγουρα έναν από τους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου και αν έρθουν βολικά τα αποτελέσματα μπορεί και τον άλλον. 

Όπως και να 'χει, η ΑΕΚ και ο Κωστένογλου γνωρίζουν πολύ καλά την Κυριακή πως έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν το πρόβλημα στους αντιπάλους τους. Σε αυτούς που μετά την Ξάνθη τους είχαν ξεγραμμένους. 

Στην Ένωση γνωρίζουν πως έχουν την ευκαιρία να ζεστάνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους που μπορεί να αποτελέσει έναν καθοριστικό παράγοντα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ απέχει ακόμα κάποιες μέρες, όμως οι παίκτες της ομάδας έχουν αρχίσει ήδη να το σκέφτονται και να συζητάνε γι' αυτόν και πως θα τον κερδίσουν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live