Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Super 3: «Ακούστε μας καλά»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, απαίτησαν την απομάκρυνση του Λάσκαρη από την διοίκηση της ομάδας.
14/02/2018 • 20:44
Άρης, κόσμος
  • shares
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, απαίτησαν την απομάκρυνση του Λάσκαρη από την διοίκηση της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς θεσμικά όργανα πολιτείας και δικαιοσύνης του ελληνικού κράτους …

Ακούστε μας καλά !!!
Έχουμε ζήσει πολλές αδικίες και πολλά δεινά σαν οπαδοί αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό κύτταρο της Μακεδονίας για περισσότερο από100 χρόνια , έχοντας φέρει αμέτρητες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα .

Με αποκορύφωμα την ναυαρχίδα του συλλόγου μας που είναι το τμήμα μπάσκετ που κοινώς αποδεκτά ψηφίστηκε η ομάδα του 20ου αιώνα , κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων , η ομάδα του Άρη στο μπάσκετ δημιούργησε γενιές αμέτρητων Ελλήνων φιλάθλων και καλαθοσφαιριστών και το παραδέχονται όλοι τους …..

Λοιπόν απαιτούμε να γίνει πολιτική παρέμβαση και παρέμβαση της δικαιοσύνης σε αυτό το τελευταίο τσαρλατανισμό που βλέπουμε να εξελίσσεται ενώπιον όλων μας χωρίς ντροπή από έναν άνθρωπο ,που πήρε πριν τρία χρόνια τις μετοχές του Άρη έναντι πινακίου φακής με την πρόθεση υποτίθεται να πληρώσει τα οποία χρέη είχαν δημιουργηθεί και να κάνει ξανά τον Άρη να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με τις εξαγγελίες του , τα οποία όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί εύκολα πλέον , αποτελούσαν μια πρόφαση για να χρησιμοποιήσει τον τεράστιο σύλλογο μας για την- πιθανότατα -παράνομη διακίνηση χρηματικών ποσών και για να τον χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα για τις παρανομίες που διετέλεσε εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας …

Απαιτούμε , αυτόν τον τυχοδιώκτη και όλα τα μέλη της οικογένειας του που έγιναν αναγνωρίσιμοι στην ελληνική κοινωνία μέσω του Άρη , να τους δεσμεύσετε όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν για να αποπληρωθούν τα χρέη που δημιούργησαν στην ομάδα μπάσκετ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ….

Υ.Γ: Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ ο ΑΡΗΣ να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία τον έχει φέρει ο Λασκαρης και η οικογένεια του σκοπίμως …..

Υ.Γ2 : ΣΗΜΕΡΑ αδέρφια όλοι στο παλέ να στηρίξουμε την ομάδα μας και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αυτοκράτορας δεν θα παραδοθεί ΠΟΤΕ !!!».

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3″

Γράψτε το σχόλιο σας...