Διαθεσόπουλος: «Θαύματα αυτά που πετυχαίνουν οι αθλητές μας, δεδομένων των συνθηκών»

Λύση στα προβλήματα των κολυμβητηρίων και οικονομική στήριξη από την Πολιτεία ζήτησε για το 2018 ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος εξήρε την αυταπάρνηση των Ελλήνων αθλητών, τονίζοντας ότι συνεχίζουν υπό αντίξοες συνθήκες να φέρνουν διακρίσεις στην Ελλάδα.
27/12/2017 • 22:59
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος
  • shares
Λύση στα προβλήματα των κολυμβητηρίων και οικονομική στήριξη από την Πολιτεία ζήτησε για το 2018 ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος εξήρε την αυταπάρνηση των Ελλήνων αθλητών, τονίζοντας ότι συνεχίζουν υπό αντίξοες συνθήκες να φέρνουν διακρίσεις στην Ελλάδα.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ ευχήθηκε «... να συνεχίσει ο χώρος μας να φέρνει επιτυχίες που κρατούν την ΚΟΕ στην κορυφή, όπως όλα τα τελευταία χρόνια. Επίσης, εύχομαι στους αθλητές των Εθνικών μας ομάδων να είναι υγιείς, δίχως προβλήματα στους ευρωπαϊκούς αγώνες που δίνουν και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους. Και φυσικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά, μιας και οι τελευταίες χρονιές είναι λίγο ζοφερές για την ελληνική κοινωνία».

Για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, ο Δ. Διαθεσόπουλος ανέφερε: «Πιστεύω πως και για εμάς, αλλά και για όλο τον κόσμο, δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά από πλευράς συνθηκών. Από το χώρο μας κρατώ τις επιτυχίες μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στο Παγκόσμιο Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι, στο Παγκόσμιο Νέων Γυναικών στο Βόλο, όπως επίσης και τις υπόλοιπες διακρίσεις μας σε όλες τις άλλες κατηγορίες».

Για τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ΚΟΕ ευχήθηκε «να λυθούν κάπως τα προβλήματα της Ομοσπονδίας μας στον οικονομικό τομέα, καθώς και να αντιμετωπιστούν επίσης τα σημαντικότατα θέματα που υπάρχουν με τα κολυμβητήριά μας, διότι είναι απαραίτητα τα κολυμβητήρια αυτά για την σωστή προετοιμασία και προπόνηση των αθλητών μας ώστε να συνεχίσουν να κάνουν θαύματα. Διότι, δεδομένων των συνθηκών, είναι θαύματα αυτά τα οποία πετυχαίνουν κάθε χρόνο οι αθλητές της Ομοσπονδίας μας. Θα ήθελα να μας εξασφαλίσει η Πολιτεία σοβαρούς και κατάλληλους χώρους για την προετοιμασία των ομάδων και των αθλητών μας, και δεύτερον θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και μια οικονομική βοήθεια ανάλογη των δυνατοτήτων του κράτους, ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν ορισμένα από τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο μας κάθε χρόνο».

Τέλος, σχετικά με το ποιους αθλητές ξεχώρισε το 2017, ο κ. Διαθεσόπουλος υπογράμμισε: «Νομίζω ότι όλα τα παιδιά των Εθνικών μας ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάποιοι έφτασαν ψηλότερα από άλλους, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι μαζί μάς έφεραν σπουδαίες διακρίσεις και αυτή τη χρονιά. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές αυτοί να μας ανεβάζουν ψηλά και να δείχνουν την ίδια αυταπάρνηση, ακόμη και με τις αντίξοες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
13/12/2018 • 08:52
12/12/2018 • 11:51