Η πρώτη εγκατάσταση των Μεσογειακών Αγώνων

Έτοιμο είναι το πρώτο προπονητήριο των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019.
24/05/2019 • 12:00
Το πρώτο προπονητήριο των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων
  • shares
Έτοιμο είναι το πρώτο προπονητήριο των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019. Το εν λόγω ανεξάρτητο προπονητήριο κατασκευάστηκε από ΠΕΑΚ Πατρών και βρίσκεται εντός αυτού, πίσω από το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός». Προορίζεται για να καλύψει τις προπονητικές ανάγκες των ομάδων του beach handball και του beach soccer και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας, ώστε να φιλοξενεί όλα τα αθλήματα άμμου.

Το γήπεδο διαθέτει καλής ποιότητος άμμο, κερκίδα θεατών, περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό. Θα εξοπλισθεί και με αγωνιστικό εξοπλισμό προδιαγραφών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου  και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και μετά την λήξη των Μεσογειακών Αγώνων, θα μπορεί να φιλοξενεί επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις αυτών των αθλημάτων στην άμμο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ